Afmagt. Et stormvejr under opsejling

Fandt nedenstående kladde til indlæg (før Twitter overtog som min primære kanal), skrevet i april 2014. Det viste sig desværre at være alt for relevant.


Folk oplever ikke de har indflydelse:
– Politik: Partidemokratierne virker ikke. Teknokrati. Embedsvælde.  http://www.fyens.dk/article/2280782:Troels-Mylenberg–Den-forsvundne-samtale / http://www.information.dk/457208
– Nationalistiske partier vinder frem: http://www.information.dk/494785

– Økonomi: Virksomhederne siger til folk at de skal holde igen, men giver store lønforhøjelser til cheferne. Selvom mange af virksomhederne er ejet af pensionskasserne. Dvs arbejderne.
– Miljø/klima: Mange kan se at der skal gøres noget. Men ingen politikere tager det alvorligt
– Finans: Uholdbart system, men for stærke lobbyinteresser. Sammenligning med den franske revolution: https://twitter.com/ft/status/424175003236835328
– WEF har også opdaget ulighed: https://twitter.com/sorenhave/status/424588465846902784

Drukner i information. Så intet modspil: http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE2026151/samfundsforsker-borgerne-lever-i-uvidenhed/

Det repræsentative demokrati virker kun hvis folk føler sig repræsenteret af nogen – ellers kommer desperation: http://www.b.dk/politiko/thomas-larsen-et-angreb-paa-folkestyret (som BZ’erne som ikke følte sig repræsenteret)

Ref til MM’s 7 kriser.

Jeg har meldt mig ud af K.

Dette indlæg blev udgivet i Politik. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Afmagt. Et stormvejr under opsejling

 1. Elin skriver:

  Goddag!

  Jeg arbejder ved SkiltDirect, som er et svensk/danskbaseret skilte- og etiketfirma, der fremstiller skræddersyede skilte til professionelle. Grunden til at jeg kontakter dig, er at vi er interesserede af din blog, og jeg vil så forhøre mig om du ville være interesseret i et potentielt samarbejde.
  Jeg glæder mig til at høre fra dig, og få mulighed til at præsentere samarbejdet nærmere.

  De bedste hilsner,
  Elin,
  SkiltDirect.

 2. Felix Schultz skriver:

  Jeg kunne godt lide din sammenligning af finansielle nyheder med den franske revolution. Hvad ville du mon sige om udviklingen af kryptovalutaer? For de har bestemt ikke tænkt sig at sætte farten ned. Og de første kryptovaluta-lobbyister er allerede begyndt at dukke op, og de er ofte gigtramte og berømte mennesker. For dem, der ikke er begyndt at investere i kryptovalutaer, må jeg også sige, at svindel er meget udbredt. Derfor anbefaler jeg at bogmærke et websted som https://cryptodaily.se, hvor du kan finde anmeldelser af handelsrobotter og scam-projekter, og måske vil det i fremtiden forhindre dig i at tabe penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *