Jeg føler jeg er en morder

Vi var kommet ca. 500 m. hjemmefra da vores 11-årige datter klagede over at vi skulle køre i ose-bil til Viborg/Djursland. Jeg havde håbet vi kunne have taget færgen og quick-ladet i Århus, men endnu ikke:

 

“Jeg synes bilen er farlig”, konstaterede hun. “Hvordan farlig?”, spurgte den yngste på 6½. “Lidt som en cigaret”, sagde jeg. Svaret kom hurtigt: “Jeg føler jeg er en morder, når vi sådan oser folk i hovedet.”

Det kunne jeg jo svært sige noget i mod (selvom jeg dog tænkte ved mig selv at nu kunne jeg vist godt skrue ned for indoktrineringen), men sagde at der var  ikke noget at gøre ved det – laderne var simpelthen ikke klar.

“Hvorfor tog vi så ikke toget?”, sagde den ældste, hvortil jeg indrømmede at jeg havde været sent ude, og at jeg gerne ville have fleksibel afgang.

Vi blev så enige om at jeg skulle skrive til dem som sætter ladere op, og fortælle at de må skynde sig. Den yngste mente at det ville de nok både blive glade for og sure over: Glade for at nogen vil bruge dem. Og sure over vi rykker dem. Jeg håber mest det første.

Update 22 april 2014: Skrev til Clever, med link til dette indlæg. Og de svarede straks tilbage at Combo2-hurtigladeren i Århus kommer op i løbet af maj. Det var rart. Så kan freden sænke sig over den lille familie igen.

Dette indlæg blev udgivet i Bæredygtig transport, Elbiler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *