Hovedbestyrelsen?

Jeg stiller op til valg til Alternativets Hovedbestyrelse, fordi det ligger mig meget på sinde at vores organisation bedst muligt frisætter den energi og det potentiale som er i alle vores medlemmer.

Motivation
Jeg har været med i Å fra dag 1, fordi jeg længe havde savnet et grønt parti. Over årene har jeg engageret mig mere og mere og var med til at stifte lokalforeningen på Frederiksberg, hvor jeg fortsat er meget aktiv i bestyrelsen.
Min ild næres af behovet for en radikal grøn omstilling, hvor jeg mener, at vi har langt de bedste svar på, hvordan det skal ske. Derfor ligger det mig også meget på sinde at vores organisation bedst muligt frisætter den energi og det potentiale som er i alle vores medlemmer.

Tidligere projekter 

 • Jeg har arbejdet som ledelseskonsulent i næsten 20 år for både private og offentlige organisationer, og er vant til at skulle bidrage til at forskellige behov og
  synspunkter mødes på konstruktiv vis.
 • Jeg har selv været kandidat (i kommunalvalget) så jeg kan sætte mig ind i det pres og ofte meget udfordrende situationer som vores kandidater oplever, både
  individuelt og den indbyrdes konkurrence.
 • Jeg har stablet en række initiativer på benene relateret
  til vores mål (eksempelvis Politisk Laboratorie om
  verdensmålene, med Steen Hildebrandt, debatmøde om
  3 bundlinjer, borgerforslag om flyskat).

  Baggrund
  Jeg er uddannet matematiker fra Aarhus Universitet (ph.d., 1999) med bifag i fysik. Siden 2000 har jeg rådgivet om hvordan organisationer bedst griber transportrelaterede udfordringer an.
  Sideløbende hermed har jeg sat mig ind i fremherskende og alternative økonomiske modeller, for bedre at kunne tilbagevise de fordomme som ofte fremføres om vores økonomiske politik.
  Jeg nyder at høre Mozart (helst live) og læser meget. Jeg bor sammen med mine to døtre og deres mor.

Dette indlæg blev udgivet i Alternativet, Politik. Bogmærk permalinket.