Lav midlertidig klub i forladte bygninger

Debatindlæg (med Daniel Panduro), bragt i Frederiksbergbladet d. 31. oktober 2017.


Som det vil være FrederiksbergBladets læsere bekendt, og tæt inde på livet af mange forældre, så kæmper skolerne på Grundtvigsvej og Bülowsvej med pladsproblemer.

På Grundtvigsvej har det stået på i mange år og har kunnet forudses pga. overoptag, men er aktualiseret af at der meget snart behøves klubbygninger. Som bekendt har det ført til ønske om tidligere end planlagt at overtage bygningen på Bülowsvej som Tempeltræet, hvilket dog ikke bliver til noget.

Samtidig har en af bygningerne på Skolen på Bülowsvej været lukket siden ultimo september, pga. skimmelsvampangreb. Dette rammer idræt, sløjd, metalsløjd, håndarbejde, billedkunst, musik, drama, Tempeltræets sportsaktiviteter samt linjehold i både udskoling og på mellemtrinnet.

Der er således akut brug for at tænke lidt ud af boksen, så vores børn kan få nogle ordentlige rammer for deres indlæring og opvækst.

Vi foreslår derfor at kommunen undersøgerne mulighederne for midlertidigt at benytte de lokaler som KU har fraflyttet på Rolighedsvej 21. Lokalerne har været benyttet til undervisning og kontorer indtil for nyligt, og der er endvidere godt med udenomsplads til brug for klub-aktiviteter.

Hvis perspektiverne er til det, kunne man endvidere undersøge permanent overtagelse af området, hvorved byggeri af ny klubbygning ved Skolen på Bülowsvej kunne undgås.

Dette indlæg blev udgivet i Alternativet, Frederiksberg, Politik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *